Среда, Јули 17, 2019

Заврши проектот „Migration is not a crime“

Заврши проектот „Migration is not a crime“

Четириесет учесници од Молдавија, Србија, Украина, Турција, Шпанија, Полска, Грузија и          Македонија   учествуваа на меѓународната младинска размена „Migration is not a crime“ која од 8ми до    16ти април     се оддржа во одморалиштето Михајлово.

Повеќе - Read More

Промоции

Во рамки на Програмата за теренско доброволно и доверливо советување и тестирање за ХИВ, организирана од ХЕРА во соработка со Министерството за здравство, се предвидени промотивни активности...

Повеќе

Програми

Програмата за Намалување на Штети е насочена кон намалување на штетните последици од користењето на дрога, а пред се кон намалување на ризикот од: ХИВ/СИДА, Хепатит Б и Ц, Предозирање, Социјални штети, Други здравствени последици...

Повеќе